x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat şi-a ucis soţia cu un stâlp totemic

Un bărbat şi-a ucis soţia cu un stâlp totemic

12 Ian 2013   •   10:30
Un bărbat şi-a ucis soţia cu un stâlp totemic

Ceea ce a părut la început un accident stupid a fost de fapt o crimă, a mărturisit un bărbat din statul american Minmesota, declarând în faţa instanţei că şi-a ucis soţia cu un stâlp totemic.

Carl Muggli, de 51 de ani era căsătorit cu Linda Muggli, cu 10 ani mai în vârstă, de peste 24 de ani. Cei doi aveau împreună o afacere de cioplit stâlpi totemici decorativi în stil amerindian.

În noiembrie 2010 Linda a fost găsită moartă, cu un stâlp totemic de 300 de kilograme peste ea. La vremea respectivă, moartea Lindei a fost catalogată drept un incident, considerându-se că stâlpul s-a desprins din suportul lui şi a căzut peste femeie.

Ulterior, o sursă anonimă a anunţat poliţia că bărbatul avea o relaţie extraconjugală şi plănuia să divorţeze, determinând poliţiştii să investigheze cazul mai temeinic.

Aceştia au găsit în computerul lui Carl Muggli mai multe mesaje şi e-mail-uri în care acesta plănuia cu amanta lui să se mute într-o casă, la ţară, după ce bărbatul va divorţa de soţia sa.

La presiunile anchetatorilor, Carl Muggli a mărturisit că el a fost cel care a împins stâlpul peste soţia sa. Potrivit avocatului apărării, însă, Carl ar fi mărturisit crima doar pentru "a-şi scuti familia de suferinţă", fiind de fapt vorba doar de un "accident tragic".

Pe site-ul afacerii de stâlpi totemici scrie în continuare că Linda Muggli "a trecut în nefiinţă făcând ceea ce îi plăcea". 

×
Subiecte în articol: stalpi totemici omor