x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un mogul media american AVERTIZEAZĂ: "Un asteroid o să ne lovească puternic. Rugaţi-vă la Dumnezeu" (VIDEO)

Un mogul media american AVERTIZEAZĂ: "Un asteroid o să ne lovească puternic. Rugaţi-vă la Dumnezeu" (VIDEO)

23 Apr 2014   •   12:03
Un mogul media american AVERTIZEAZĂ: "Un asteroid o să ne lovească puternic. Rugaţi-vă la Dumnezeu" (VIDEO)

NASA urmează să anunţe că Pământul a fost lovit de un număr mai mare de asteroizi decât cel previzionat, informează Huffington Post.

Potrivit mogulul american Pat Robertson, una dintre aceste roci ar putea confirma profeţia "sfârşitului lumii", aşa cum a prezis în cartea sa din 1995 ("The end of the age", ficţiune). "Vorbeşte despre un asteroid care va lovi Pământul. Nu văd ce altceva îndeplineşte cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decât lovitura unui asteroid. Nu ştiu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, luna şi soarele să nu mai lumineze", a pus Paterson.

Robertson atenţionează că într-una dintre aceste zile, un asteroid o să ne lovească puternic.

"Pregătiţi-vă şi rugaţi-vă la Dumnezeu. Ar putea fi săptămâna viitoare sau într-o mie de ani de acum încolo, dar vrem să fim pregătiţi indiferent când va veni timpul", a avertizat Pat Robertson.

NASA desfăşoară un program de urmărire a asteroizilor cu diametrul mai mare de 1 km. Un obiect de asemenea mărime ar avea consecinţe globale dacă ar lovi Pământul.

Un asteroid de circa 10 km diametru a lovit Terra acum circa 65 milioane de ani, determinând schimbări climatice despre care se crede că au dus la dispariţia dinozaurilor şi a altor forme de viaţă terestră din acea epocă.

Se presupune că asteroizi mari pot lovi Pământul o dată la 100 de ani, dar previziunile nu se bazează pe dovezi solide.

×