x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Apariţie FANTOMATICĂ în ecografie 4D a unui făt. ÎNGER PĂZITOR sau...

VIDEO. Apariţie FANTOMATICĂ în ecografie 4D a unui făt. ÎNGER PĂZITOR sau...

07 Oct 2014   •   21:41
VIDEO. Apariţie FANTOMATICĂ în ecografie 4D a unui făt. ÎNGER PĂZITOR sau...

Nici nu ştii cum să cataloghezi această întâmplare neobişnuită, pe de-o parte poate fi interpretată benefic, pe de alta, înfricoşează...

Iată povestea!
În timp ce se aflau la spital pentru a efectua o ecografie 4D a sarcinii viitorului lor copil, o fetiţă, un cuplu britanic a rămas înmărmurit în faţa imaginilor afişate pe monitor, în care, lângă foetus a apărut conturul fantomatic al unei figuri pe care au recunoscut-o ulterior ca fiind străbunica micuţei ce urma să se nască.

Apariţia a fost remarcată doar de mama însărcinatei, care le-a recomandat să ceară personalului spitalului să copieze înregistrarea video pentru a o putea urmări şi acasă.
"Ne place să credem că acolo, în burtica mea, era un spirit care a vegheat ca un înger păzitor asupra devoltării fetiţei noastre", a declarat mama jurnaliştilor.

Acum, fetiţa are şase ani, şi acea întâlnire pe care ar fi avut-o cu străbunica sa nu a rămas şi singura...
Ea le-a mai povestit părinţilor săi că atunci când se afla în vizită la bunicii săi,  în faţa uşii camerei sale, a zărit o doamnă cu părul alb care o privea şi pe care a recunoscut-o ulterior în albumul de familie, deşi nu ştia acest lucru până atunci, ca fiind străbunica sa.

Deşi între timp în familia respectivă a mai apărut un băieţel, acesta a apărut neînsoţit în ecografia 4D pe care părinţii i-au făcut-o.

Ce să mai zici despre poltergeist-uri de acest fel? Citesc şi cred, cred şi citesc...

×