x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO ULUITOR. Beat mort, a căzut de la etajul OPT şi a trăit. Primele cuvinte: "Mă doare capul. Unde-i sticla, cine mi-a luat sticla"

VIDEO ULUITOR. Beat mort, a căzut de la etajul OPT şi a trăit. Primele cuvinte: "Mă doare capul. Unde-i sticla, cine mi-a luat sticla"

24 Noi 2014   •   12:57
VIDEO ULUITOR. Beat mort, a căzut de la etajul OPT şi a trăit. Primele cuvinte: "Mă doare capul. Unde-i sticla, cine mi-a luat sticla"
Sursa foto: VIDEO ULUITOR. Beat mort, a căzut de la etajul OPT şi a trăit. Primele cuvinte: "Mă doare capul. Unde-i sticla, cine mi-a luat sticla"

Dumnezeul beţivilor e foarte ocupat. Un bărbat beat mort a căzut de la etajul opt, pe o maşină şi a supravieţuit. Tânărul se afla la o petrecere, la ultimul etaj al blocului în care locuia. La un moment dat, s-a luat la harţă cu alt invitat şi au început să se bată. Au fost despărţiţi de alte persoane,  după care tânărul a ieşit pe balcon să se răcorească.

18+ (VIDEO BRUTAL) A DISTRUS-O pe bonă pentru ce i-a făcut fetiţei! Femeia e în scaun cu rotile, paralizată COMPLET

Aplecându-se peste balustradă să înjure trecătorii, tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut. De la etajul opt. Martorii au privit îngroziţi cum tânărul cade în gol şi se izbeşte violent de plafonul unei maşini parcate în faţa blocului.

Cum arată cuplul care, prea ocupat cu SEXUL în mașină, a blocat TRAFICUL!

Spre surprinza oamenilor, care se aşteptau să-l găsească piftie, tânărul era în viaţă şi bolborosea ceva despre băutură, certându-i pe cei care încercau să-i acorde primul ajutor. Beţivul repeta într-una că-l doare capul şi-i întreba pe oameni cine i-a luat sticla cu băutură. Când cineva i-a spus că a căzut de la etajul opt, tânărul a început să râdă şi să spună că n-are cum, el a coborât cu liftul.

Directorul și profa de mate, surprinși în timp ce făceau SEX ORAL într-o clasă de curs (VIDEO 18+)

După câteva minute a sosit şi o ambulanţă, însă norocosul spunea că e bine, făcând şi câţiva paşi, ca să le dovedească acest lucru. În cele din urmă, după un control al medicilor de pe ambulanţă, tânărul a fost transportat la cel mai apropiat spital pentru investigaţii, deoarece prezenta semne de leziuni interne.

IMAGINI ŞOCANTE în Grand Theft Auto 5! Jucătorii fac SEX cu prostituate, în scene foarte detaliate şi realiste (VIDEO 18+)



×