x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vila de lux a lui Versace, din Miami, s-a vândut cu o sumă fabuloasă

Vila de lux a lui Versace, din Miami, s-a vândut cu o sumă fabuloasă

18 Sep 2013   •   15:28
Vila de lux a lui Versace, din Miami, s-a vândut cu o sumă fabuloasă

Luxoasa vilă din Miami, în care a trăit creatorul italian Gianni Versace - şi în care a fost asasinat în 1997, pe treptele de la intrare - a fost vândută la licitaţie, marţi, cu 41,5 milioane de dolari, grupului imobiliar VM South Beach LLC, potrivit AFP.

„Este o afacere bună şi suntem mulţumiţi de ea”, a declarat Lamar Fisher, un responsabil al casei de licitaţie Fisher Auctions.
La această licitaţie s-au prezentat trei ofertanţi : VM South Beach LLC, fiul magnatului imobiliar Donald Trump, Eric şi Glenn Straub, care deţine între altele Palm Beach Polo & Country Club.

Preţul de plecare pentru Casa Casuarina, o vilă din anii 30, având 10 camere şi două terase, dintre care una dă spre plajă, a fost de 25 de milioane de dolari.

Gianni Versace a cumpărat această vilă în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Cinci ani mai târziu, designerul a fost asasinat în această vilă de ucigaşul în serie Andrew Cunanan.

În ultimii ani, casa a fost transformată în hotel, dar, din cauza problemelor financiare, proprietarii săi au decis să o scoată la vânzare.

×
Subiecte în articol: versace vila versace