x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tatăl fetei omorâte la 2 Mai: În sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și sper să rămână așa

Tatăl fetei omorâte la 2 Mai: În sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și sper să rămână așa

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2023   •   15:45
Tatăl fetei omorâte la 2 Mai: În sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și sper să rămână așa

„Eu cred că în sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și sper să rămână așa și chiar am încredere în autorități”, spune tatăl fetei omorâte de tânărul drogat la 2 Mai, Cătălin Ștefan Dragomir.

„Eu cred că în sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și sper să rămână așa și chiar am încredere în autorități. De ce? Din cauza dumneavoastră, presa, cărora vă mulțumesc tuturor. Exact asta am urmărit eu, Cătălin Ștefan Dragomir, să facem presiune, să nu scăpăm. Avem atâtea cazuri în urmă și vă mulțumesc”, a spus tatăl fetei.

El a precizat că așteaptă expertiza medicală care arată ce tipuri de droguri a consumat Vlad Pascu.

„Și au am auzit, așteptăm să se depună la dosar. Eu, nicio secundă, cât mai mai vorbit cu dvs, nu am pronunțat cuvintele droguri, drogat, decât criminal. De ce? A fost conducător auto în primul și în primul rând, starea lui nici nu mă interesează. Ca și conducător auto, ai băgat cheia în contect, ai plecat la drum, îți asumi”, a spus acesta.

Cătălin Ștefan Drag afirmă că știa despre înregistrarea audio de pe camera lui Sebastian.

În 2 Mai, un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un grup de pietoni. O fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit, iar alte 6 persoane au fost rănite. În momentul impactului, șoferul se afla sub influența drogurilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: 2 mai tata