x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din Constanța, care pretindea că este procuror, trimis în judecată pentru trafic de influență

Bărbat din Constanța, care pretindea că este procuror, trimis în judecată pentru trafic de influență

19 Aug 2020   •   14:29
Bărbat din Constanța, care pretindea că este procuror, trimis în judecată pentru trafic de influență

Un bărbat care pretindea că este procuror a fost trimis în judecată  într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență, informează DNA.

Astfel, procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat, persoană fizică fără nicio calitate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

În perioada mai – 30 iulie, bărbatul ar fi pretins și primit de la o persoană, martor în cauză, suma de 11.000 de euro în schimbul influenței pe care ar fi afirmat că o are asupra unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia și DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța.

Persoana ar fi promis că îi va determina pe procurori să dispună soluții favorabile față de martor, în două cauze în care acesta este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației și a unei de tăinuire.

Asupra inculpatului s-a găsit și o legitimație falsă de „procuror-șef birou”.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța.  

×
Subiecte în articol: constanta dna procuror trafic de influenta