x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Decizie şoc la Satu Mare! Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis părinţii şi bunica

Decizie şoc la Satu Mare! Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis părinţii şi bunica

23 Aug 2018   •   13:55
Decizie şoc la Satu Mare! Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis părinţii şi bunica

Bărbatul care şi-a ucis părinţii şi bunica în locuinţa acestora din localitatea Apa a fost condamnat, joi, de către judecătorii Tribunalului Satu Mare la închisoare pe viaţă. 

Sentinţa a fost pronunţată în şedinţă publică de către magistratul care a judecat cauza. 

Răzvan Mircea Rentea a fost arestat pe 29 noiembrie 2017, la cinci zile după ce părinţii lui, mama de 56 de ani, tatăl de 59 de ani, dar şi bunica de 80 de ani, au fost găsiţi ucişi în propria locuinţă din localitatea Apa. 

Procurorul Marius Iancu a declarat, la reţinerea acestuia, că toate probele în cazul triplului asasinat duc spre fiul de 33 de ani. 

"În baza probelor administrate până în prezent, declaraţiilor martorilor, proceselor verbale de constatare, cercetările la faţa locului, rezultatul unor probe ştiinţifice de la faţa locului, ne-au făcut pe noi să emitem supoziţia că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa", a declarat, la momentul reţinerii, procurorul Marius Iancu. AGERPRES 

×