x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosar accident 2 mai. Vlad Pascu, rămâne în arest preventiv

Dosar accident 2 mai. Vlad Pascu, rămâne în arest preventiv

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2024   •   16:23
Dosar accident 2 mai. Vlad Pascu, rămâne în arest preventiv
Sursa foto: facebook

Vlad Pascu, şoferul care anul trecut a provocat un accident mortal în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Judecătoria Mangalia a respins, vineri, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu formulată de inculpat. Decizia nu este definitivă.

Pe 11 octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat trimiterea în judecată a lui Vlad Pascu, din Bucureşti, aflat în stare de arest preventiv. El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, potrivit Antena 3 CNN.

Procurorii au reţinut că, în dimineaţa zilei de 19 august 2023, Pascu a condus un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. La intrarea în localitatea 2 Mai, el a lovit un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, au decedat O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), iar B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani) au fost răniţi. De asemenea, după producerea accidentului, Pascu a părăsit locul faptei.

×