x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Echipamente de protecţie pentru magistraţi

Echipamente de protecţie pentru magistraţi

01 Apr 2020   •   19:02
Echipamente de protecţie pentru magistraţi
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a discutat, miercuri, cu preşedintele CSM şi cu procurorul general și a transmis că au fost trimise instanţelor materiale de protecţie pentru magistraţi, între care mii de măşti, mănuşi şi botoşi.

Predoiu, procurorulul general, Gabriela Scutea, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Nicoleta Ţînţ şi şefii curţilor de apel au discutat, miercuri, despre organizarea instanţelor şi parchetelor în starea de urgenţă.

„Ministrul Justiţiei a informat interlocutorii despre expedierea unei prime tranşe din materialele necesare protecţiei magistraţilor, grefierilor şi avocaţilor care intră în sălile de şedinţe: măşti, mănuşi, combinezoane, botoşi. În total, au fost expediate 3.000 de combinezoane, 3.000 de măşti de protecţie, 6.600 de perechi de mănuşi şi 6.600 de botoşi", informează Ministerul Justiţiei, printr-un comunicat.

Separat de aceste materiale au fost făcute şi alocări bugetare către curţile de apel pentru achiziţii directe a materialelor de protecţie şi igienă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: echipamente de protectie