x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Imagini inedite de la susținerea doctoratului lui Kovesi. Apare zâmbind și primind flori de la George Maior și Florian Coldea

Imagini inedite de la susținerea doctoratului lui Kovesi. Apare zâmbind și primind flori de la George Maior și Florian Coldea

de Antena 3    |    09 Oct 2016   •   13:52
Imagini inedite de la susținerea doctoratului lui Kovesi. Apare zâmbind și primind flori de la George Maior și Florian Coldea
Cătălina Porumbel a prezentat, la Ediție de weekend, de la Antena 3, imagini din ziua în care procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și-a prezentat teza de doctorat, la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

În imaginile publicate în presa locală, în 6 decembrie 2011, Kovesi apare zâmbind și primind flori de la George Maior și generalul Florian Coldea.
”A fost foarte multă lume acolo”, a confirmat și jurnalistul Dragoș Boța, care a acoperit evenimentul și chiar a scris și un articol pe această temă.
 
Teza mea este corectă!
 
Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat că a lucrat şapte ani la teza sa de doctorat şi lucrarea a fost întocmită cu respectarea tuturor normelor ştiinţifice.
 
"Teza mea este corectă, este o teză pe care am muncit-o, am lucrat şapte ani la acest doctorat. Am multe articole publicate (...) pe care eu le-am indicat în teză. Cine are îndoieli cu privire la corectitudine nu are decât să facă sesizare. (...) Cine contestă să vină cu probe şi să facă sesizare", a spus Kovesi, la Europa FM.
 

×