x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bărbați au fost reținuți pentru că au incendiat gardul, prispa și ușa de acces a două imobile

Doi bărbați au fost reținuți pentru că au incendiat gardul, prispa și ușa de acces a două imobile

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2023   •   20:00
Doi bărbați au fost reținuți pentru că au incendiat gardul, prispa și ușa de acces a două imobile

Doi bărbați , în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, au fost reținuți pentru că, prin folosirea unui lichid inflamabil, ar fi incendiat gardul unui imobil, respectiv ușa de acces a altui imobil dintr-o comună din Vrancea, anunță polițiștii.

„La data de 25 decembrie a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de doi bărbați , în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. În fapt, în urma sesizării din data de 25 decembrie a.c., cu privire la faptul că, persoane necunoscute au incendiat gardul, prispa și ușa de acces a două imobile din comuna Movilița, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au efectuat activități specifice, context în care i-au identificat și depistat pe cei doi bărbați cercetați pentru comiterea faptelor investigate”, transmite IPJ Vrancea.

Polițiștii arată că, din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 25 noiembrie a.c., în intervalul 00.30-01.00, cei doi, prin folosirea unui lichid inflamabil, ar fi incendiat gardul unui imobil, respectiv ușa de acces a altui imobil din comuna Movilița, producând astfel degradări acestora.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere - două acte materiale, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiere politie