x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ministrul Justiției: Avem mai puțini șefi, am simplificat structura polițienească în Constanța

Ministrul Justiției: Avem mai puțini șefi, am simplificat structura polițienească în Constanța

de Redacția Jurnalul    |    10 Noi 2023   •   20:15
Ministrul Justiției: Avem mai puțini șefi, am simplificat structura polițienească în Constanța
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, anunță că s-a finalizat restructurarea inspectoratului de Poliție din județul Constanța. Avem mai puțini șefi, am simplificat în ansamblu structura polițienească în Constanța, a transmis Predoiu.

Reorganizarea IPJ Constanța, cerută de ministrul Cătălin Predoiu, a fost încheiată, iar noua echipă își începe activitatea, au anunțat reprezentanții PNL. Structura este una mai suplă, în care accentul se pune pe profesionalism, eficiență și transparență, au mai spus aceștia.

„Am eliminat suprapunerile de atribuțiuni în ceea ce privește siguranța publică și investigațiile, am eliminat din pozițiile de șefi la nivel intermediar, precum șef de birou, șef de serviciu. Avem mai puțini șefi, am simplificat în ansamblu structura polițienească în Constanța, pentru că aici nu operează doar Inspectoratul de Poliție Județean, sunt mai multe structuri de poliție și în sistemul, în arealul acesta al ordinii publice. Prin reorganizare, de la opt șefi locali care să gestioneze 8 structuri din Constanța, se ajunge la trei șefi”, ministrul liberal al Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

Reorganizarea IPJ Constanța a fost cerută de ministrul Cătălin Predoiu după accidentul de la 2 Mai.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: predoiu ipj constanta