x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, la DNA: Vă asigur că nu am nicio legătură cu persoanele incriminate

Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, la DNA: Vă asigur că nu am nicio legătură cu persoanele incriminate

10 Feb 2016   •   17:07
 Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, la DNA: Vă asigur că nu am nicio legătură cu persoanele incriminate

Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, s-a prezentat miercuri la Direcţia Naţională Anticorupţie fiind citat de procurori.

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ştefan Diaconu, s-a prezentat miercuri la Direcţia Naţională Anticorupţie fiind citat de procurori în dosarul în care sunt anchetaţi deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ştefan Diaconu, a declarat miercuri, la ieşire din sediul DNA, că nu are nicio legătură cu persoanele incriminate.

Potrivit unor surse judiciare, Gelu Ştefan Diaconu este urmărit penal în dosarul în care sunt anchetaţi deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

"În momentul în care dosarul va fi soluţionat veţi avea toate detaliile. Vă asigur însă că nu am nicio legătură cu persoanele incriminate în principal în dosar şi chestiunea care este supusă clarificării, şi voi oferi toate datele necesare, priveşte suspendarea prin circulară a deciziilor de impunere privind contribuţiile de asigurări de sănătate pentru alocaţiile de copii şi pentru persoanele care nu realizează venituri sau cu venituri modice. Astea sunt explicaţiile pe care le voi da de fiecare dată", a spus şeful ANAF la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gelu stefan diaconu presedintele anaf