x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ștefan Mandachi a câștigat un nou proces cu statul român

Ștefan Mandachi a câștigat un nou proces cu statul român

01 Apr 2022   •   10:35
Ștefan Mandachi a câștigat un nou proces cu statul român

Ștefan Mandachi a câștigat un nou proces cu statul român

Ștefan Mandachi, fondatorul Mandachi Hotel and Spa, a câștigat procesul cu Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, obținând anularea unui proces verbal de constatare și sancționare a contravenției, încheiat în august 2020, prin care în mod nelegal a fost sancționată societatea deținută de acesta pentru presupusa nerespectare a prevederilor legale referitoare la organizarea de evenimente în perioada pandemică.

Instanța a admis plângerea omului de afaceri și a anulat procesul verbal întocmit de polițiști, prin care se constata nerespectarea măsurilor legale de prevenție privind răspândirea SARS-CoV-2 pe terasa restaurantului Don Stefano din cadrul Hotelului Mandachi.

Poliția Suceava a menționat, în procesul verbal întocmit la acel moment, că pe terasă s-ar desfășura o nuntă, cu un număr de persoane mai mare decât prevedea legea. În realitate, pe terasa restaurantului Don Stefano nu se desfășura nicio nuntă, nu erau prezenți miri, obiecte de decor specifice unui astfel de eveniment sau o formație, aspect confirmat de hotărârea judecătorească, în Dosarul nr. 6941/314/2020.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ștefan Mandachi