x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Urmărit internațional, adus în țară de polițiști

Urmărit internațional, adus în țară de polițiști

03 Aug 2022   •   10:00
Urmărit internațional, adus în țară de polițiști
Sursa foto: Hepta

O escortă a Poliției Române a preluat din Irlanda și a adus în țară un bărbat de 45 de ani, pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă, emis pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, șantaj, instigare la omor calificat, instigare la tâlhărie.

În urma schimbului de date și informații realizat cu Biroul Sirene Irlanda și pe baza informațiilor transmise de către Serviciul Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, s-a reușit depistarea și arestarea bărbatului pe teritoriul Irlandei, în vederea predării către România.

Acesta a fost preluat de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale și va fi introdus într-un centru de reținere și arestare preventivă.

Schimbul de date și informații cu autoritățile irlandeze a fost efectuat prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul Sirene România, respectiv Biroul Sirene Irlanda.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: urmarit international