x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un bărbat a fost arestat după ce ar fi exploatat sexual o fată de 15 ani

Un bărbat a fost arestat după ce ar fi exploatat sexual o fată de 15 ani

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   19:30
Un bărbat a fost arestat după ce ar fi exploatat sexual o fată de 15 ani
Sursa foto: Hepta

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi adăpostit o fată de 15 ani, cu care ar fi întreținut relații sexuale, iar apoi ar fi determinat-o să facă sex cu diferiți clienți.

Potrivit IPJ Olt, bărbatul este cercetat pentru trafic de minori și viol, ambele în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, s-a reținut că, în luna ianuarie 2024, bărbatul ar fi racolat o fată de 15 ani, pe care ar fi adăpostit-o în locuința sa și ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale.

La scurt timp, bărbatul, profitând de sentimentele victimei față de el, precum și de starea de vulnerabilitate în care se afla, ar fi determinat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 300 de lei, pe care și le-ar fi însușit integral.

De asemenea, acesta ar fi racolat clienți, ar fi negociat tarifele și ar fi pus la dispoziție locuința, în scopul obținerii de beneficii materiale din exploatarea sexuală a victimei.

Duminică, procurorii DIICOT Olt au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a admis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol fata