x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un polițist din Prahova este acuzat că a violat o femeie

Un polițist din Prahova este acuzat că a violat o femeie

de Redacția Jurnalul    |    18 Apr 2024   •   23:15
Un polițist din Prahova este acuzat că a violat o femeie

Un polițist din Prahova este acuzat că a violat o femeie. Aceasta a făcut plângere penală. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a început o anchetă.

Potrivit IPJ Prahova, „la data de 8 aprilie la sediul Secției nr.4 de Poliție Ploiești s-a prezentat o femeie de 36 de ani, din municipiul Ploiești, sesizând că este amenințată ca urmare a unui schimb de imobile”.

Din verificări, a rezultat faptul că sesizarea i-a fost preluată de către un polițist cu care a făcut schimb de numere de telefon, pentru a-l contacta în cazul în care amenințările s-ar repeta. A doua zi polițistul a fost contactat de femeie care i-a solicitat să se întâlnească, au stabilit anchetatorii.

IPJ mai transmite că „de comun acord au stabilit să se întâlnească la domiciliul polițistului acolo unde ar fi întreținut relații sexuale, cu consimțământul acesteia, după cum susține polițistul, ulterior femeia părăsind locuința”.

Tot în seara respectivă, polițistul ar fi șters conversațiile pe care le-a avut cu aceasta, fapt care a deranjat-o pe femeie.

Pe 10 aprilie, femeia s-a deplasat la sediul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, „sesizând că ar fi fost constrânsă psihic să întrețină raporturi sexuale de către polițistul care a preluat sesizarea anterioară a acesteia, susținând că dorește să depună o plângere cu privire la aceste aspecte, ulterior răzgândindu-se și părăsind sediul unității”.

Pe 11 aprilie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a dispus declanșarea cercetării prealabile fața de conducerea Secției nr.4 de Poliție Ploiești și fața de polițistul în cauză.

Tot pe aprilie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a fost informată despre faptul că femeia a depus plângere penală față de polițist pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol politist acuzații