x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Călărași. O mașină s-a răsturnat. Patru persoane au fost rănite

Accident grav în Călărași. O mașină s-a răsturnat. Patru persoane au fost rănite

11 Noi 2022   •   11:08
Accident grav în Călărași. O mașină s-a răsturnat. Patru persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Călărași

Un accident a avut loc, vineri dimineață, în localitatea Budești, județul Călărași. Unul dintre cele două autovehicule implicate in evenimentul rutier s-a răsturnat în urma impactului. Patru persoane au fost rănite.

„În această dimineață, in jurul orei 7.20, în localitatea Budești s-a produs un accident rutier, in urma coliziunii a două autovehicule, șase persoane fiind implicate.

S-au deplasat de urgenţă la evenimentul rutier o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budești și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor de intervenţie, unul dintre cele două autovehicule implicate în accident era răsturnat pe carosabil, fiind identificate 5 victime cu diferite traumatisme, însă nu foarte grave, toți fiind conștienți.

Toate cele cinci persoane care au fost afectate de accident se aflau în autoturismul care s-a răsturnat.

Doar patru persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea paramedicilor și a reprezentaților Serviciului Județean de Ambulanță.

Echipajul SMURD Budești a preluat o victimă, pe care au transportat-o la Sp. Bagdasar Arseni, un echipaj SAJ a preluat o victimă pe care a transportat-o la același spital Bagdasar, un alt echipaj SAJ a preluat o victimă, pe care a transportat-o la Sp. Sf. Pantelimon și a treia ambulanță SAJ a preluat a patra victimă a accidentului pe care a transportat-o la Sp. SF. Ioan din București”, a declarat Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Știrbei" al județului Călărași, Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Foto ISU Călărași

 

×