x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accidentul mortal din Neamț a fost produs de un șofer beat

Accidentul mortal din Neamț a fost produs de un șofer beat

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   18:47
Accidentul mortal din Neamț a fost produs de un șofer beat
Sursa foto: ISU Neamț

Accidentul în urma căruia un bărbat a murit și alți doi au fost răniți, în Birca, județul Neamț, a fost produs de un șofer beat, au stabilit polițiștii.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din Neamț a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism pe DJ 209 B, în localitatea Borca, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din Borca, după care a acroșat un podeț din beton.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, pasager în primul autoturism a murit. De asemenea, șoferul și un alt pasager, în vârstă de 49 de ani, din același autoturism au fost răniți.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din județul Suceava.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident Neamţ