x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu cinci victime, inclusiv copii, pe DN1, la Florești

Accident cu cinci victime, inclusiv copii, pe DN1, la Florești

de Redacția Jurnalul    |    05 Noi 2023   •   19:33
Accident cu cinci victime, inclusiv copii, pe DN1, la Florești
Sursa foto: ISU Prahova

Cinci persoane au fost duse la spital, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini, produs duminică după-amiaza pe DN 1, în comuna Florești, județul Prahova.

ISU Prahova anunță că în accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane.

Cinci dintre acestea au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la spital de ambulanțele SMURD și SAJ. Toate victimele sunt conștiente.

La fața locului, ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

 "Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si acordare a primului ajutor medical în cazul producerii unui accident rutier în comuna Floresti, DN1.

În eveniment au fost implicate 3 autoturisme și cei 8 ocupanti ai acestora. Dintre ocupanți, 5 persoane au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ. Toate victimele sunt conștiente. Intervenim cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă", au precizat reprezentanții ISU Prahova.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident prahova floresti