x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale FOTO Accident CUMPLIT în Pasajul Unirii din Bucureşti. Un barbat a MURIT

FOTO Accident CUMPLIT în Pasajul Unirii din Bucureşti. Un barbat a MURIT

15 Mai 2016   •   16:19
FOTO Accident CUMPLIT în Pasajul Unirii din Bucureşti. Un barbat a MURIT
Sursa foto: DIANA OROS

Un accident cumplit s-a produs duminică după amiază în Pasajul Unirii din Bucureşti, transmite România TV. O persoană a murit la scurt timp după producerea accidentului, iar o alta este rănită. Traficul în zonă este blocat pe un sens, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Un accident extrem de violent s-a produs în Pasajul Unirii din Bucureşti. În momentul de faţă pasajul este complet blocat. În accident au fost implicate două persoane care au fost prinse între fiarele contorsionate ale autovehiculelor. Unul dintre şoferi, un bărbat, a decedat, iar medicul SMURD a confirmat moartea. 

Cealaltă victimă a fost descarcerată şi fost preluată de ambulanţa SMURD. Accidentul rutier s-a petrecut în Pasajul Unirii pe sensul de mers către Universitate, conform primelor informaţii ale reprezentanţilor ISU.

"Două persoane au fost implicate, una a fost scoasă din autoturism, inconştientă, este vorba despre depre un bărbat iar cealaltă persoană, o femeie este conştientă a fost descarcerată şi se află în ambulanţa SMURD", a declarat, aterior, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului se intervine cu două ambulanţe, două autospeciale de descarcerare şi o maşină cu apă şi spumă, mai informează ISU.

×
Subiecte în articol: accident