x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit în Păuliș, soldat cu moarte unui șofer

Accident cumplit în Păuliș, soldat cu moarte unui șofer

31 Ian 2018   •   16:45
Accident cumplit în Păuliș, soldat cu moarte unui șofer
Sursa foto: Foto: ISU Arad

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc miercuri, în apropierea monumentului de la Păuliș, județul Arad. 

Accidentul a avut loc între două TIR-uri și un automobil care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, cei de la descarcerare cât și polițiștii de la rutieră.

Atât șoferul de 19 ani cât și pasagerul acestuia au fost trasnportați rapid la Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

Șoferul autoturismului a fost resuscitat de echipajul SMURD de pe elicopter timp de 40 de minute, însă adolescentul nu a răspuns la manevre, iar medicii i-au declarat decesul. Polițiștii rutieri au stabilit că adolescentul s-a angajat în depășirea unei coloane de autocamioane și a intrat în colziune frontală cu o autoutilitară, iar în urma impactului mașina a fost proiectată într-un autocamion. În autoturism, pe scaunul din dreapta față, se afla un tânăr de 23 de ani. Starea acestuia este stabilă, medicii din cadrul Spitalului Județean Arad efectuându-i investigații amănunțite 

„Din primele cerecetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că un conducător auto de 19 ani din Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, dinspre Păuliș înspre Arad, s-a angajat în depășirea unei coloane de TIR-uri, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 43 de ani. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un alt autocamion care se deplasa în spatele mașinii. Polițiștii continuă cercetările”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: accident paulis