x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav la Bozovici, o femeie transportată cu elicopterul la spital

Accident grav la Bozovici, o femeie transportată cu elicopterul la spital

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2024   •   19:15
Accident grav la Bozovici, o femeie transportată cu elicopterul la spital

O femeie a suferit mai multe traumatisme într-un accident circulaţie care a avut loc vineri după-amiază pe raza localităţii Bozovici, victima, care iniţial a rămas blocată în maşină, fiind transportată ulterior la spital în stare de semiconştienţă, cu un elicopter SMURD, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

"În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, în interiorul căruia se afla o persoană, de sex feminin, care a rămas încarcerată. Pompierii au intervenit pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului, aceasta fiind preluată, în stare de semiconştienţă, cu diverse traumatisme, de către echipajul elicopterului SMURD şi transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", a precizat sursa citată.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Bozovici, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedicală Caransebeş.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident femeie