x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav in Constanta. Unui sofer i s-a facut rau in trafic si a murit

Accident grav in Constanta. Unui sofer i s-a facut rau in trafic si a murit

17 Feb 2016   •   13:35
Accident grav in Constanta. Unui sofer i s-a facut rau in trafic si a murit
Sursa foto: observator.ro

Un sofer de 60 de ani a murit, astazi, dupa ce i s-a facut rau in trafic. Aflat in stop cardio-respirator, barbatul nu a mai putut controla vehiculul, care a lovit o alta masina si s-a oprit in usa unui magazin. Martorii au chemat ambulanta, dar medicii care au sosit la locul incidentului nu au reusit sa-l readuca la viata, in ciuda manevrelor de resuscitare pe care le-au aplicat, informeaza observator.ro.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, îngrijiri medicale i s-au acordat şi unui alt bărbat, aflat în dreapta şoferului vinovat de producerea accidentului rutier. Acesta a suferit un traumatism cranian uşor şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe.

Şoferul decedat era angajat al Universităţii Ovidius din Constanţa şi, în momentul în care i s-a făcut rău la volan, era în timpul serviciului şi transporta anumite materiale cu autovehiculul instituţiei de învăţământ superior.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că, după ce i s-a făcut rău, şoferul a căzut sprijinindu-se pe pasagerul din dreapta sa, iar piciorul i-ar fi rămas pe pedala de acceleraţie.

×
Subiecte în articol: accident