x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Giurgiu. Doi copii şi doi adulţi, în stare gravă în urma unui accident pe DN 5

Accident GRAV în Giurgiu. Doi copii şi doi adulţi, în stare gravă în urma unui accident pe DN 5

22 Sep 2018   •   12:58
Accident GRAV în Giurgiu. Doi copii şi doi adulţi, în stare gravă în urma unui accident pe DN 5

Doi copii şi doi adulţi se află în stare gravă după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţ, în zona localităţii Daia, informează IPJ Giurgiu.

Potrivit sursei citate, circulaţia este restricţionată pe DN 5 în zona producerii accidentului, iar la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe o maşină SMURD cu descarcerare şi o autospecială pentru stingerea incendiilor.

"Un cetăţean care trecea prin zonă a anunţat la 112 că pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Daia, un autoturism a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Din primele informaţii în maşină se aflau doi adulţi şi doi minori, la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, o maşină SMURD cu descarcerare şi pompierii", a declarat sâmbătă pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Echipajele de poliţie sosite la faţa locului efectuează cercetări privind condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

×