x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV la ieșirea din Constanța. Microbuz MAI implicat în eveniment! Nouă victime în urma impactului!

Accident GRAV la ieșirea din Constanța. Microbuz MAI implicat în eveniment! Nouă victime în urma impactului!

08 Iun 2016   •   07:39
Accident GRAV la ieșirea din Constanța. Microbuz MAI implicat în eveniment! Nouă victime în urma impactului!
Sursa foto: telegrafonline.ro

Un grav accident rutier a fost provocat marți noaptea, în jurul orei 22,15, după ce șoferul unui microbuz al Jandarmeriei a întors mașina pe DN 3 peste linia dublă continuă, între Constanța și Valu lui Traian, și a fost izbit în plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul său de mers, informeaza telegrafonline.ro.

În accident au fost implicate nouă victime, dintre care șapte au fost transportate la spital, iar două persoane au refuzat transportul. Din cele șapte victime transportate la spital, una a fost intubată. Se pare că șase persoane erau pasageri ai microbuzului și celelalte trei se aflau în autoturismul implicat în accident.

Mincrobuzul aparține Jandarmeriei. În interiorul acestuia se aflau jandarmi din Bihor, Mureș, Cluj și Bistrița. Aceștia se aflau în Constanța într-o convocare. 

Se pare că starea șoferului microbuzului este mai gravă.

Unul din jandarmii aflați în microbuz a declarat că în timpul impactului atât el cât și colegii dormeau.
 
„Dormeam. Nu știm ce s-a întâmplat. Veneam dinspre Ardeal”, a precizat acesta.
 
Întrebat dacă este jandarm sau ofițer MAI, acesta nu a dorit să răspundă precizând că au un purtător de cuvânt.
 
„Toți pasagerii dormeam. Ne-am trezit sub un impact suntem șocați. Vor stabili organele de drept ce s-a întâmplat”, a precizat bărbatul din Ardeal care se afla în microbuzul care se îndrepta spre Constanța la o convocare. 

×
Subiecte în articol: accident