x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN1. Cinci persoane au fost RANITE, printre care si trei copii

Accident grav pe DN1. Cinci persoane au fost RANITE, printre care si trei copii

27 Sep 2015   •   11:29
Accident grav pe DN1. Cinci persoane au fost RANITE, printre care si trei copii
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Traficul a fost reluat duminică dimineaţa, pe DN1, la Porumbacu de Jos, unde a avut loc un accident, în urma căruia cinci persoane, dintre care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medical.

Accidentul produs în judeţul Sibiu a fost cauzat de neadaptarea vitezei în condiţii de ploaie, potrivit IPJ Sibiu.

Toţi cei cinci sunt conştienţi şi nu le-a fost pusă viaţa în pericol, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Printre cei loviţi se numără şi trei copii.

Un şofer constănţean a intrat pe contrasens într-o curbă şi a lovit o altă maşină, în care se aflau cele cinci persoane, proiectând-o în afara şoselei, în condiţiile în care carosabilul era ud. În maşina înmatriculată în Constanţa se aflau patru persoane care nu au fost rănite, potrivit poliţiei. 

“Şoferul unui autoturism care circula spre Sibiu a intrat in curbă, a pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens , unde circula regulamentar din sens opus o alta maşină. Maşina care circula regulamentar a fost proiectată în afara părţii carosabile”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Maşina care a provocat accidentul este înmatriculată în Constanţa iar cea care a fost proiectată în afata drumului este din Sibiu.

×
Subiecte în articol: sccident