x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Gorj. Fiul unui om de afaceri local s-a urcat cu bolidul pe o altă mașină. Șoferul a fost rănit

Accident în Gorj. Fiul unui om de afaceri local s-a urcat cu bolidul pe o altă mașină. Șoferul a fost rănit

28 Ian 2022   •   12:46
Accident în Gorj. Fiul unui om de afaceri local s-a urcat cu bolidul pe o altă mașină. Șoferul a fost rănit
Sursa foto: antena3

Fiul unui om de afaceri din Gorj s-a urcat cu bolidul său pe o mașină de pe marginea drumului, rănindu-l pe șoferul autovehiculului. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Iulian Lilă are 21 de ani și este fiul omului de afaceri Mirel Lilă, patronul Dacorex SRL, cea mai mare firmă de agregate de balastieră din Gorj, cu afaceri de peste 7 milioane de euro. 

El conducea un Dodge TRX, cel mai puternic pick-up din lume, al cărui cost se situeză la circa 150.000 de euro. Acesta a intrat cu viteză într-un sens giratoriu din Târgu-Jiu, a trecut foarte aproape de un autoturism care rula pe contrasens, iar la ieșirea din sensul giratoriu a lovit un Volkswagen, staționat pe sensul său de mers, scrie gorjonline.ro.

Tânărul  s-a urcat cu bolidul său pe spatele  autoturismului, pe care l-a împins câțiva metri în afara părții carosabile. În mașina staționată se afla conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, din Oradea, județul Bihor. Acesta a fost rănit și transportat de urgență la spital.

”Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67 Bîrsești, din direcția Târgu Jiu spre Tismana, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 40 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații medicale amănunțite. Ambilor conducători auto le-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Deși imaginile video arată desfășurarea exactă a evenimentelor, poliția a transmis informații eronate despre circumstanțele producerii accidentului, cu scopul minimizării vinovăției fiului omului de afaceri local. Prin urmare, nu se comunică nimic despre viteza mașinii conducătorului auto vinovat, iar despre celălalt autoturism organele de ordine transmit că se afla în circulație! 

 

Momentul în care fiul unui cunoscut om de afaceri ”se urcă” cu bolidul de 150.000 de euro peste o mașină care staționa

 

×
Subiecte în articol: gorj iulian lila