x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier

Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2023   •   14:40
Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier
Sursa foto: Hepta

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) , o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DE 581 (DN24) în zona pensiunii MIRA. La intervenție participă și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, patru persoane s-au autoevacuat.

Pompierii au găsit două victime încarcerate. Până acum a fost descarcerată o persoană și se lucrează pentru descarcerarea celei de-a doua victime.

Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident produs, sâmbătă, pe DN 24 Bârlad – Crasna, în afara localității Simila, județul Vaslui, în care au fost implicate două autoturisme. Traficul este oprit temporar.

Traficul este oprit temporar pe DN 24 Bârlad – Crasna, în afara localității Simila, județul Vaslui, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident, anunță Centrul Infotrafic.

Polițiștii anunță că la fața locului se efectuează manevre pentru descarcerarea a două persoane prinse în autovehiculele avariate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident infotrafic