x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un limitator de înălțime a căzut peste un autoturism. O persoană a murit, iar două au fost rănite

Un limitator de înălțime a căzut peste un autoturism. O persoană a murit, iar două au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2024   •   14:15
Un limitator de înălțime a căzut peste un autoturism. O persoană a murit, iar două au fost rănite

Un limitator de înălține a căzut, marți, peste un autoturism pe Drumul European 70, în zona localității Pestra, județul Olt. O persoană de 44 de ani a murit, iar alte două sunt transportate la spital.

„Echipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele și o autospecială pentru primă intervenție, acționează pe Drumul Europen 70, în zona localității Pestra, pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de căderea unui limitator de înălțime peste un autoturism aflat în trafic”, anunță ISU Olt.

Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conștientă și o victimă în afara autoturismului, conștientă.

Persoana aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 44 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportați doi bărbați, în vârstă de 18 și 42 de ani.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident limitator inaltime