x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal într-o comună din Vâlcea. Victima avea 60 de ani

Accident mortal într-o comună din Vâlcea. Victima avea 60 de ani

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2024   •   21:51
 Accident mortal într-o comună din Vâlcea. Victima avea 60 de ani

Un bărbat a murit și alte patru au fost rănite în urma unui accident care a avut loc vineri în localitatea Drăgoești, județul Vâlcea.

În accidentul în urma căruia o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, informează ISU Vâlcea.

Persoanele rănite au fost transportate la spital.

La locul accidentului au intervenit pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și trei ambulanțe SAJ.

„Pompierii vâlceni au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Drăgoești. S-au deplasat de urgență forte din cadrul Punctului de Lucru Dobroteasa și al Detașamentului de Pompieri Drăgășani, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei ambulanțe SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitara. În urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care una, din nefericire, a fost declarată decedată. Celelalte patru persoane au fost transportate la spital. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal valcea