x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe calea ferata. Un microbuza a fost SPULBERAT de un tren. Șoferul este în stare gravă

Accident pe calea ferata. Un microbuza a fost SPULBERAT de un tren. Șoferul este în stare gravă

21 Mai 2016   •   16:51
Accident pe calea ferata. Un microbuza a fost SPULBERAT de un tren. Șoferul este în stare gravă
Sursa foto: tion.ro

Șoferul unui microbuz a ajuns în stare gravă la spital, astăzi, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren Regio Trans care circula pe ruta Timișoara-Nerău, victima fiind proiectată în exteriorul autovehiculului, potrivit reporterntv.ro.

Potrivit reprezentanților ISU Banat, accidentul s-a petrecut după ce șoferul unui microbuz care nu a respectat indicatorul de trecere la nivel cu calea ferată a fost lovit de un tren Regio Trans care circula pe ruta Timișoara – Nerău. Conform sursei citate, în urma impactului, victima a fost proiectată în exteriorul autovehiculului și a suferit răni grave.

În accident a fost implicat un microbuz al cărui șofer a fost proiectat în exterior la impact. În microbuz nu existau alte persoane, iar în tren se aflau la momentul impactului șase persoane care nu au avut nevoie de asistență medicală. Șoferul microbuzului a fost preluat de ambulanță, în stare gravă”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Potrivit polițiștilor, șoferul are 60 de ani și se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident