x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident teribil între două camioane și o mașină la Valea Străjii: una dintre victime a murit

UPDATE Accident teribil între două camioane și o mașină la Valea Străjii: una dintre victime a murit

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   07:49
UPDATE Accident teribil între două camioane și o mașină la Valea Străjii: una dintre victime a murit

Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident între două camioane și o mașină, care a avut loc miercuri dimineața pe DN 17 - Valea Străjii, din județul Bistrița-Năsăud. Una dintre victime este inconștientă. Din păcate, șoferul autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul solicitării. Acesta a fost extras în aproximativ 30 de minute din cabina autoutilitarei distruse în totalitate.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii intervin pe DN 17 - Valea Străjii la un accident rutier în care sunt implicate două camioane și un autoturism.

Din primele informații, două victime sunt încarcerate, una este inconștientă.

Intervin două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD (inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD) si un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, una dintre victime fiind resuscitată la ora transmiterii știrii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Valea Străjii accident