x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Bacău: Doi oameni au murit pe loc după ce un taximetrist începător a provocat un grav accident rutier!

Accident teribil în Bacău: Doi oameni au murit pe loc după ce un taximetrist începător a provocat un grav accident rutier!

08 Aug 2017   •   15:49
Accident teribil în Bacău: Doi oameni au murit pe loc după ce un taximetrist începător a provocat un grav accident rutier!

Un bărbat de 46 de ani şi o femeie în vârstă de 62 de ani şi-au pierdut viaţa, astăzi, în urma unui teribil accident rutier produs de un taximetrist care a obţinut permisul de conducere în ianuarie 2017.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Moineşti din judeţul Bacău.

Potrivit primelor informaţii, un taxi condus de un tânăr de 30 de ani, care avea permis de conducere de numai opt luni, a intrat în plin în maşina care circula în faţă, iar în urma impactului a izbit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat pe câmp.

În taxi se afla şoferul, Ionuţ Talaban, dar şi trei clienţi, respectiv două femei şi un bărbat. În urma impactului, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 62 de ani, aflaţi pe bancheta din spate a taxiului, au murit pe loc, în timp ce şoferul şi fiica femeii care şi-a pierdut viaţa, aflaţi pe scaunele din faţă ale maşinii, au fost răniţi.Sursa Observator TV

×
Subiecte în articol: accident rutier bacau