x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Brașov soldat cu şase răniţi între care doi sunt copii

Accident teribil în Brașov soldat cu şase răniţi între care doi sunt copii

29 Dec 2018   •   17:30
Accident teribil în Brașov soldat cu şase răniţi între care doi sunt copii

Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc între două autoturisme pe bulevardul Alexandru Vlahuţă din Braşov, o arteră intens circulată.

''Toate persoanele rănite erau conştiente şi prezintă diferite traumatisme, cu excepţia unei tinere în vârstă de 28 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, toracic şi la membrele inferioare. Patru dintre răniţi - doi adulţi şi doi copii - au fost transportaţi la spital, iar ceilalţi doi au refuzat transportul la o unitate medicală. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă'', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Potrivit IPJ Braşov, unul dintre şoferi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

''Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Braşov, care conducea un auto marca BMW pe bulevardul Alexandru Vlahuţă dinspre bulevardul Gării către strada Zizinului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed a derapat şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un auto marca Skoda. (...) Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă'', informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan, potrivit unui comunicat de presă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident brasov