x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT TERIBIL la Iași! O fetita de 12 ani a MURIT

ACCIDENT TERIBIL la Iași! O fetita de 12 ani a MURIT

26 Feb 2016   •   07:29
ACCIDENT TERIBIL la Iași! O fetita  de 12 ani a MURIT

Un accident groaznic a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 4:00, pe Calea Chișinăului din Iași. O fată a murit, iar altă tânără și șoferul au fost duși în stare gravă la spital, informeaza ziaruldeiasi.ro.

Un Tico în care se aflau trei tineri s-a izbit violent de un TIR parcat pe partea dreaptă a carosabilului în apropiere de Vel Pitar, pe Calea Chișinăului, în zona industrială.

În urma impactului puternic, o fată a murit. O altă tânără și șoferul au fost duși în stare gravă la spital. Pentru a putea scoate victimele încarcerate, pompierii s-au chinuit jumătate de oră să decoperteze toată mașina. Fata care a murit avea doar 12-13 ani. Șoferul are 24 de ani, iar tânăra de pe bancheta din spate are 21 de ani. Polițiștii i-au identificat pe răniți, dar nu și pe fata care și-a pierdut viața.

"Am auzit o bubuitură groaznică. Am fugit pînă în stadă şi am văzut grozăvia. Un tânăr, adică şoferul, era căzut lângă trotuar. A fost aruncat din maşină. Pe bancheta din spate se mai afla o femeie, care era inconştientă. M-am uitat şi în faţă, pe locul din dreapta şoferului, şi am văzut o fetiţă blondă. Stătea ghemuită sub bord. Avea capul plin de sânge şi spart. Mi-a venit rău", a povestit bărbatul.

Din primele cercetări, se pare că şoferul circula cu foarte mare viteză şi ori a adormit la volan ori a fost neatent. TIR-ul care era parcat pe stradă se afla într-o zonă iluminată şi putea fi observat din timp. 

Accident TERIBIL la Iasi

×
Subiecte în articol: accident