x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident ciudat la Tulcea. O mașină a intrat într-o clădire a unei centrale termice

Accident ciudat la Tulcea. O mașină a intrat într-o clădire a unei centrale termice

de Vali Deaconescu    |    02 Mar 2023   •   14:56
Accident ciudat la Tulcea. O mașină a intrat într-o clădire a unei centrale termice

Un accident ciudat a avut loc, joi la prânz în jurul orei 13.30, în Tulcea. Un șofer a intrat cu mașina într-o clădire a unei centrale termice.

„Astăzi, în jurul orei 13:30, prin apel la numărul unic de urgentă 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru a interveni la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism cu o persoană încarcerată, ce a intrat in coliziune cu o clădire a unei centrale termice dezafectată.
   
  Către locul indicat de apelant, s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.
  În urma coliziunii, a rezultat o victimă (un bărbat de 60 de ani) încarcerată.
  Pompierii militari au procedat la extragerea victimei din autoturismul avariat după ce au îndepărtat elemente ale caroseriei.
   Aceasta a fost predată echipajului SAJ prezent la fața locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.
  De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații”, potrivit ISU Tulcea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Accident rutier produs în municipiul Tulcea

×
Subiecte în articol: centrala termica accident Tulcea