x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alerta cu bombă de la școala din Săcele a fost falsă

Alerta cu bombă de la școala din Săcele a fost falsă

07 Noi 2022   •   16:56
Alerta cu bombă de la școala din Săcele a fost falsă

UPDATE:Polițiștii au stabilit, în urma verificărilor efectuate luni, că alarma cu bombă de la o școală din Săcele, județul Brașov, a fost falsă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii brașoveni s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă, a transmis IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Clădirea unei școli din Săcele, județul Brașov, a fost evacuată luni, după ce s-a primit un apel care anunţa că în instituţie a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

 

Stire initiala:Clădirea unei școli din Săcele, județul Brașov, a fost evacuată luni, după ce s-a primit un apel care anunţa că în instituţie a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Clădirea a fost evacuată, iar zona izolată.

„O unitate de învățământ din Săcele, județul Brașov a primit telefonic, luni, un apel prin care se transmitea faptul că în interiorul instituției s-ar afla un dispozitiv exploziv. La fața locului au fost dirijate echipaje de poliție, jandarmi și pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Brașov”, informează Poliția Brașov.

Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locație și din proximitate, restricționarea traficului în perimetrul adiacent.

În aceste momente sunt efectuate verificări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenintare bombă scoala