x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - Explozie la magistrala de gaz, în Dolj

ALERTĂ - Explozie la magistrala de gaz, în Dolj

15 Ian 2018   •   12:11
ALERTĂ - Explozie la magistrala de gaz, în Dolj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost alertat, luni dimineață, în legătură cu un o explozie care a avut loc la magistrala de gaz din zona Hurezani.

Pompierii intervin luni la un incendiu izbucnit la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, unde a avut loc o explozie, mai multe autoturisme aflate în apropiere fiind afectate în urma evenimentului, potrivit IGSU. 

Conform sursei citate, din primele informaţii furnizate de martorii de la faţa locului, ar fi avut loc o explozie urmată de incendiu la ţeava de gaze. Flăcările s-au extins şi la sediul administrativ al societăţii comerciale. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a precizat că angajaţii societăţii s-au autoevacuat şi nu există victime. 

La faţa locului intervin trei echipaje ale ISU Gorj, cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, care acţionează pentru stingerea incendiului la clădirea administrativă şi asigurarea măsurilor specifice de protejare a vecinătăţilor, şi două echipaje ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al societăţii. 

De asemenea, se acţionează pentru întreruperea alimentării cu gaze pe conductă.

×