x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă a poliţiştilor după un show erotic, într-un club, în faţa minorilor

Anchetă a poliţiştilor după un show erotic, într-un club, în faţa minorilor

18 Mai 2018   •   18:00
Anchetă a poliţiştilor după un show erotic, într-un club, în faţa minorilor

Poliţiştii din Bicaz au demarat o anchetă penală împotriva unui tânăr de 21 ani după ce acesta a organizat într-un club un eveniment la care a adus o dansatoare care s-a dezbrăcat în faţa unor minori.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, fapta pentru care este cercetat organizatorul este ultraj contra bunelor moravuri.

"Poliţiştii Secţiei 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 mai 2018, în incinta unui local frecventat de tineri din Tarcău au fost desfăşurate acte de exhibiţionism şi s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto şi video apărute în mass-media. Întrucât faptele menţionate s-au petrecut într-un spaţiu public, poliţiştii au demarat cercetările asupra organizatorului localului, un tânăr de 21 de ani, din Bicaz", a declarat, vineri, agentul şef Robert Costan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Ancheta poliţiştilor din Bicaz vine după ce pe reţelele de socializare a apărut un film în care o tânără, îmbrăcată iniţial în poliţistă, se dezbracă în timp ce dansează într-o discotecă, în faţa unor liceeni. În final, tânăra a rămas goală şi a mimat acte sexuale cu o parte dintre minori.

Dacă va fi găsit vinovat de ultraj contra bunelor moravuri, organizatorul evenimentului riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: anchetă poliţişti show erotic minori