x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad. Trei rulote au ars în urma unui incendiu pus intenționat

Arad. Trei rulote au ars în urma unui incendiu pus intenționat

13 Mai 2018   •   12:41
Arad. Trei rulote au ars în urma unui incendiu pus intenționat

Trei rulote au ars aproape integral în urma unui incendiu produs duminică dimineaţa, într-un cartier al municipiului Arad, a anunţat maior George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului local pentru Situaţii de Urgenţă. 

"În dimineaţa zilei de duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o rulotă pe strada Bogdan Voievod nr. 14 din cartierul Gai al municipiului Arad. La locul incendiului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad şi un echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad", a informat Pleşca. 

Potrivit sursei citate, ajunşi la locul incendiului, pompierii au constatat că ardeau trei rulote. 

"Forţele de intervenţie au acţionat pentru stingerea rulotelor, însă acestea au ars în proporţie de 95%, împreună cu bunurile existente din interior. Nu se cunoaşte încă valoarea pagubelor produse", a precizat maior George Pleşca. 

El a adăugat că, în urma primelor cercetări, s-a stabilit că incendiul a fost provocat intenţionat. 

"Organele abilitate vor continua cercetările în vederea depistării autorilor acestei fapte", a indicat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu rulote isu arad