x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoritățile locale au decis că terasele din Tg.Mureș pot fi acoperite cu prelate

Autoritățile locale au decis că terasele din Tg.Mureș pot fi acoperite cu prelate

09 Noi 2020   •   16:46
Autoritățile locale au decis că terasele din Tg.Mureș pot fi acoperite cu prelate

Autoritățile locale au decis că terasele din Tg.Mureș pot fi acoperite cu prelate pentru a-i feri pe clienți de frig și precipitații. Decizia a fost luată pentru a sprijini serviciile locale de comerț și turism.

Consiliul Local din Târgu Mureș a luat decizia de a le permite proprietarilor de terase să folosească prelate pentru a-i feri pe clienți de frig și ploaie. Măsura a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare și în contextul discuțiilor apărute după hotărârea Guvernului privind suspendarea activităților în spațiile închise.

Primarul orașului Tg.Mureș, Zoltán Soós, a anunțat pe Facebook că terasele pot fi acoperite cu prelate și, în funcție de evoluția vremii, pot fi ferite și din lateral.

„Consiliul Local Municipal Târgu Mureș a decis, în ședința extraordinară de astăzi, o serie de măsuri pentru susținerea operatorilor economici în această perioadă. Potrivit hotărârii CL Târgu Mureș, terasele temporare din zona publică pot fi acoperite cu prelată, iar în funcție de starea vremii se pot feri în acest fel părțile laterale ale acestora de frig și de vânt. Decizia luată în cadrul ședinței de astăzi este menită să sprijine serviciile locale de comerț și turism”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Tg.Mureș, Zoltán Soós.

 

×
Subiecte în articol: terase prelate