x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autospecială de pompieri, implicată într-un accident 

Autospecială de pompieri, implicată într-un accident 

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   08:25
Autospecială de pompieri, implicată într-un accident 

O autospecială de pompieri a unui operator eceonomic în care se aflau șase persoane a fost implicată, vineri dimineața, într-un accident în județul Gorj. Un bărbat de 52 de ani a fost transportat la spital.

ISU Gorj a fost solicitat vineri dimineața, în jurul orei 6.30, să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Fărcășești, sat Moșneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri aparținând unui operator economic în care se aflau șase persoane și care a intrat într-o bandă transportoare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma impactului, un bărbat de 52 de ani era încarcerat, în stare de constiență și cooperant.

S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului, acordarea primului ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportat la spitalul din Rovinari.

O altă femeie a fost evaluată medical la fața locului, însă a suferit leziuni minore și a refuzat să fie transportată la spital.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autospeciala pompieri accident