x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un autoturism a derapat și s-a blocat pe calea ferată. Trafic oprit între Hărman și Prejmer

Un autoturism a derapat și s-a blocat pe calea ferată. Trafic oprit între Hărman și Prejmer

de Redacția Jurnalul    |    25 Iul 2024   •   09:13
Un autoturism a derapat și s-a blocat pe calea ferată. Trafic oprit între Hărman și Prejmer

Un autoturism a derapat și s-a blocat joi dimineață pe calea ferată. Traficul feroviar este oprit între stațiile Hărman și Prejmer. Două trenuri de călători sunt oprite temporar.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Hărman și Prejmer, unde un echipaj intervine pentru scoaterea din gabaritul căii a unui autoturism care a derapat și s-a oprit pe calea ferată.

„Pentru intervenția și ridicarea autoturismului de pe linia de cale ferată, personalul feroviar al Regionalei CF Brașov a scos de sub tensiune linia de contact pe distanța Hărman - Prejmer (linie simplă), circulația feroviară fiind oprită temporar până la finalizarea operațiunilor desfășurate în zona incidentului rutier. Timpul estimat pentru reluarea traficului feroviar este de circa 60 de minute”, potrivit unui comunicat.

Până la finalizarea operațiunilor, două trenuri de călători, IR 11362 (Brețcu - Brașov) și IR 366 (Brașov - Valea lui Mihai), sunt oprite temporar în stațiile Prejmer și Hărman.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cale ferata harman prejmer