x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat implicat într-un accident în Neamț, prins după două săptămâni la o fermă din Bistrița-Năsăud

Bărbat implicat într-un accident în Neamț, prins după două săptămâni la o fermă din Bistrița-Năsăud

de Redacția Jurnalul    |    30 Dec 2023   •   10:20
Bărbat implicat într-un accident în Neamț, prins după două săptămâni la o fermă din Bistrița-Năsăud

Un bărbat de 56 de ani, care în 16 decembrie a fost implicat într-un accident în județul Neamț și care a fugit de la fața locului, a fost prins sâmbătă dimineața la o fermă din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Neamț, polițiștii din Roman au fost sesizați, în 16 decembrie, cu privire la producerea unui accident în localitatea Cotu-Vameș.

Din verificările făcute de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 71 de ani se deplasa pe DJ 207C, pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșat de un autoturism, care avea aceeași direcție de deplasare.

Ulterior producerii accidentului, șoferul și-ar fi continuat deplasarea.

Bărbatul de 71 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri.

În 17 decembrie, polițiștii au identificat în municipiul Roman o mașină ce prezenta avarii specifice unui eveniment rutier. Polițiștii au continuat cercetările pentru identificarea proprietarului autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Roman.

Sâmbătă, acesta a fost identificat la o fermă din Bistrița-Năsăud. Față de bărbatul de 56 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prins accident