x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care a provocat 3 incendii la o locuință din Constanța a fost reținut. O bătrână de 90 de ani și-a pierdut viața în flăcări

Bărbatul care a provocat 3 incendii la o locuință din Constanța a fost reținut. O bătrână de 90 de ani și-a pierdut viața în flăcări

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2023   •   11:30
Bărbatul care a provocat 3 incendii la o locuință din Constanța a fost reținut. O bătrână de 90 de ani și-a pierdut viața în flăcări

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care în 18 noiembrie, 8 decembrie și 15 decembrie au provocat incendii la un garaj, o clădire și o anexă din Constanța. După primul incendiu, o femeie de 90 de ani a murit. Individul a mai dat foc de două ori pentru a șterge urmele.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, joi, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, precum și de săvârșirea a trei infracțiuni de distrugere.

Astfel, în 18 noiembrie, 8 decembrie și 15 decembrie, acesta ar fi provocat incendii la garajul, parterul și anexa unei clădiri situate pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța.

Ca urmare a incendiului din data de 8 decembrie, o femeie de 90 de ani a murit.

Ulterior, în 16 decembrie, bărbatul a pătruns din nou în imobilul respectiv, cu intenția de a sustrage și distruge mijloace materiale de probă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendii constanta barbat retinut