x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbați, arestați pentru viol, complicitate și tentativă de viol

Bărbați, arestați pentru viol, complicitate și tentativă de viol

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2024   •   11:30
Bărbați, arestați pentru viol, complicitate și tentativă de viol

Doi bărbați de 25 și 31 de ani au fost, marți, arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de viol, complicitate și tentativă de viol, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au documentat activitatea infracțională a doi bărbați bănuiți de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol.

Luni, în jurul orei 19.19, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați de 31 și 25 de ani.

Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceștia, prin constrângere morală și fizică, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Totodată, prin același mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar marți au fost prezentați magistraților, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tentativa viol politisti