x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă la Spitalul din Sibiu: Un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

Anchetă la Spitalul din Sibiu: Un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2024   •   20:15
Anchetă la Spitalul din Sibiu: Un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a demarat cercetări prin Comisia de Etică după ce un chirurg din compartimentul de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a fost acuzat de mai mulți colegi că vine băut la spital și așa își tratează și pacienții.

Medicii care îl reclamă pe doctorul Iulian Făgețan au depus o sesizare la conducerea spitalului, în care acuză că acesta vine băut la serviciu și tot așa își tratează și pacienții.

Medicul chirurg conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu va efectua o cercetare administrativă prin comisia de etică, în această speță. În urma rezultatelor cercetării, conducerea spitalului va decide ce măsuri se vor lua în acest sens”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Și conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu s-a autosesizat în acest sens și a demarat verificări.

„În urma informațiilor din social-media, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienții sub influența băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat și, prin Serviciul de Inspecție Sanitară a declanșat un control, aflat momentan în desfășurare”, informează DSP Sibiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: beat ancheta chirurg sibiu