x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bucureștenii din Sectorul 1 pot semnala deșeurile necontrolate pe o platformă online

Bucureștenii din Sectorul 1 pot semnala deșeurile necontrolate pe o platformă online

14 Dec 2020   •   21:19
Bucureștenii din Sectorul 1 pot semnala deșeurile necontrolate pe o platformă online

Bucureștenii din Sectorul 1 pot semnala deșeurile necontrolate, potrivit primarului Clotilde Armand, care a anunțat, luni, că a fost lansată o platformă online unde pot fi semnalate locurile cu deșeuri în care nu s-a ajuns.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, luni, lansarea platformei online unde pot fi semnalate locurile cu deșeuri în care nu s-a ajuns pentru a fi ridicate.

„Am lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetățenii să ne semnaleze locurile cu deșeuri necontrolate la care n-am putut ajunge până acum”, spune primarul Armand.

Platforma poate fi accesată pe www.impreunafacems1luna.ro, iar harta va fi monitorizată în permanență de echipajele care colectează gunoiul și Poliția Locală Sector 1.

„Vă promit că vom face curățenie în Sectorul 1 așa cum nu s-a mai făcut niciodată. Și în primărie și în afara primăriei. Știu că s-a dezlănțuit o campanie mediatică împotriva mea dirijată de Mafia gunoaielor pentru că de o lună de zile s-au schimbat regulile prin primărie. Nu mai curg banii publici cum vor anumite grupuri de interese, se respectă legea, se verifică contractele publice, se fac plângeri la Parchet pentru abuz în serviciu etc”, a mai spus Clotilde Armand.

Aceasta afirmă că a convocat luni o celulă de criză pentru problema deșeurilor și marți va avea loc o ședință de îndată a Consiliului Local pentru această situație.

„Nu vom lăsa străzile pline cu gunoi, nu vom tolera niciun fel de șantaj, nu vom ceda în fața campaniei mizerabile făcută de Mafia gunoaielor. Eu voi sta aici și voi lupta cu ei. Până la capăt”, afirmă Armand.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gunoaie sectorul 1